מצרכים:
1 ק"ג דלעת חתוכה לקוביות בגודל ביס
2-3 כפות שמן זית
1 כפית רוטב מייפל
1-2 בצל חתוך לקוביות
1 חב' תרד (אפשר גם יותר) או עלים ירוקים אחרים חתוכים גס
500 גר' טופו חתוך לקוביות
2 כפות שיבולת שועל טחונה לקמח
1 קרם קוקוס/ חלב קוקוס
מלח, פלפל
כף מחית קארי צהובה/ מעט תבלין קארי
אופציונאלי: פלפל חריף ירוק/ צ'ילי יבש
אופן ההכנה:
להקפיץ את הדלעת בשמן זית עד השחמה.
כשהדלעת משחימה, להוסיף כפית מייפל ובצל חתוך לקוביות ולהמשיך להקפיץ עד שהבצל מזהיב מעט.
להקפיץ את הטופו בשמן זית
להוסיף לסיר קרם קוקוס תבלינים ושיבולת שועל טחונה
להוסיף עלי תרד, ולבשל עוד כמה דקות עד שהדלעת נהיית רכה אבל לא מתפרקת.