משלוח חינם בקנייה מעל 450 ש"ח!

בעלי תו איכות שמן זית ישראלי

קארי דלעת, טופו וקרם קוקוס

שיתוף לחברים:

מצרכים:

1 ק"ג דלעת חתוכה לקוביות בגודל ביס

2-3 כפות שמן זית

1 כפית רוטב מייפל

1-2 בצל חתוך לקוביות

1 חב' תרד (אפשר גם יותר) או עלים ירוקים אחרים חתוכים גס

500 גר' טופו חתוך לקוביות

2 כפות שיבולת שועל טחונה לקמח

1 קרם קוקוס/ חלב קוקוס

מלח, פלפל

כף מחית קארי צהובה/ מעט תבלין קארי

אופציונאלי: פלפל חריף ירוק/  צ'ילי יבש

אופן ההכנה:

להקפיץ את הדלעת בשמן זית עד השחמה.

כשהדלעת משחימה, להוסיף כפית מייפל ובצל חתוך לקוביות ולהמשיך להקפיץ עד שהבצל מזהיב מעט.

להקפיץ את הטופו בשמן זית

להוסיף לסיר קרם קוקוס תבלינים ושיבולת שועל טחונה

להוסיף עלי תרד,  ולבשל עוד כמה דקות עד שהדלעת נהיית רכה אבל לא מתפרקת.

אולי יעניין אתכם גם

חוויות לקבוצות

סיור וטעימות

סיור מרתק ומעשיר בכרם הזיתים הכולל טעימות
שעה וחצי

חוויות לקבוצות

ארץ יצורי הנפש

בסדנא שלנו נתנסה בקלפי ארץ יצורי הנפש בדרך חווייתית ומרגשת. נעצים את כוחות הקסם של הלב,הם הכוחות הבריאים והמרפאים של הנפש.  נחזק ונעצים את החיבור

חיפוש בבוסתן