3 ביצים
1/2 כוס שמן זית ארבקינה או קורנייקי
1/2 כוס סוכר
1 כוס חלב או מיץ תפוזים
1 כוס קמח כוסמין
1 כפית אבקת אפייה
5 כפות קקאו
פיצפוצי שוקולד מריר.
אופן הכנה: מחממים תנור 160 מעלות
מערבבים ביצים/סוכר/שמן
מוסיפים קקאו /קמח/אבקת אפייה ותוך כדי את מיץ התפוזים.
שופכים לתבנית עגולה מס' 24 וזורעים פצפוצי שוקולד. בערך כ-40 דק. אפשר להכין רוטב שוקולד ולשפוך על העוגה . 1 שמנת לבישול/חפיסת שוקול מריר/כפית נס קפה מגורען לבשל על אש קטנה. כשהעוגה מוכנה לשפוך על העוגה.