משלוח חינם בקנייה מעל 580 ש"ח!

בעלי תו איכות שמן זית ישראלי

עוגת שוקולד עם שמן זית (ארבקינה)

שיתוף לחברים:

3 ביצים

1/2 כוס שמן זית ארבקינה או קורנייקי

1/2 כוס סוכר

1 כוס חלב או מיץ תפוזים

1 כוס קמח כוסמין

1 כפית אבקת אפייה

5 כפות קקאו

פיצפוצי שוקולד מריר.

אופן הכנה: מחממים תנור 160 מעלות

מערבבים ביצים/סוכר/שמן

מוסיפים קקאו /קמח/אבקת אפייה ותוך כדי את מיץ התפוזים.

שופכים לתבנית עגולה מס' 24 וזורעים פצפוצי שוקולד. בערך כ-40 דק. אפשר להכין רוטב שוקולד ולשפוך על העוגה . 1 שמנת לבישול/חפיסת שוקול מריר/כפית נס קפה מגורען לבשל על אש קטנה. כשהעוגה  מוכנה לשפוך על העוגה.

אולי יעניין אתכם גם

חוויות לקבוצות

סיור וטעימות

סיור מרתק ומעשיר בכרם הזיתים הכולל טעימות
שעה וחצי

חוויות לקבוצות

ארץ יצורי הנפש

בסדנא שלנו נתנסה בקלפי ארץ יצורי הנפש בדרך חווייתית ומרגשת. נעצים את כוחות הקסם של הלב,הם הכוחות הבריאים והמרפאים של הנפש.  נחזק ונעצים את החיבור

חיפוש בבוסתן