רכיבים:
חסה
עליי בייבי
חבילת נבטים
2 קופסאות של פטריות טריות
בטטה
שבבי שקדים
אופן הכנה:
– במחבת להקפיץ את הפטריות עם מעט רוטב סויה – לשים בצד
– לקלוף בטטה לרצועות או לקוביות ולהקפיץ במעט שמן זית עד לריכוך – לשים בצד
לאחר השטיפה לייבש היטב את החסה ולקרוע אותה.
להוסיף לחסה את חבילת עלי הבייבי והנבטים
רוטב
לערבב בקערה
3 כפות שמן זית מזן ברנע (בינוני בעוצמתו) או פישלוין לאוהבי השמן העוצמתי
כף אחת גדושה של שום כתוש/שום דורות
כף חרדל דיז'ון
כף גדושה של דבש
פלפל שחור+ מלח
מעט חומץ בלסמי
לערבב היטב עד לקבלת רוטב אחיד.
לפני ההגשה לשפוך על הסלט ולערבב היטב.
– לקלות את השקדים ולפזר מעל הסלט.